Professionelt malerarbejde i enhver sammenhæng.

Er villaen blevet renoveret, skal sommerhuset males eller trænger facaden til en kærlig hånd? Hos Renés Malerfirma varetager vi alverdens maleropgaver for private, erhvervsdrivende og det offentlige. Vi gør et grundigt stykke arbejde og lægger vægt på at levere et langtidsholdbart resultat. Uanset om projektet er stort eller småt, står vi klar med ekspertisen og erfaringen til at sammensætte en skræddersyet løsning som holder i længden.

Vi har erfaring med alverdens opgaver
Malerarbejdet giver det afsluttende finish på ethvert bygge- eller renoveringsprojekt. Hos Renés malerfirma findes der næsten ikke en opgave vi ikke har løst før. Vi har foretaget alverdens malerarbejde for private – fra små opgaver som maling af hønsehuse til større projekter i forbindelse med villarenoveringer. Derudover har arbejdet på butiksfacader og kontorlokaler for erhvervsdrivende, ligesom vi har løst opgaver for det offentlige, eksempelvis maling af klasseværelser eller børnehaver. Med andre ord spænder vores kompetencer bredt; ingen opgave er for stor og ingen for lille.

Kontakt os og hør nærmere
Vi holder til i Glesborg og varetager opgaver på hele Djursland herunder Grenå og Bønnerup. Men vi er enormt fleksible og har også løst opgaver i eksempelvis Randers og Århus. Vi er professionelle og konkurrencedygtige – så tag endelig kontakt til os på tlf. 21 44 76 95 og få et uforpligtende tilbud på dit maleprojekt.

Find gode råd på følgende link: http://www.malermestre.dk/Standard/Privatkunde.aspx


Vi udfører blandt andet følgende malerarbejde for private:

  A

  B

  C

  D

  ESociale medier

Facebook

Vores detaljer

Renes malerfirma - Cvr: 35419802

Mail: info@renesmalerfirma.dk - Telefon: 21 44 67 95

Adresse: Brunhøjvej 6 - 8585 Glesborg

Bank: Sparekassen Kronjylland - Reg: 9324 Konto: 0008393435