Maling af vinduer

Trænger vinduerne til en genopfriskning? Hos Renés malerfirma tilbyder vi professionelt male- og vedligeholdelsesarbejde med alle typer vinduer. Nymalede vinduer klæder ethvert hus, men det er ikke kun udseendet som gør jævnlig vedligeholdelse af vinduer til en god idé. Vinduerne bliver slidt i vind og vejr, rammerne bliver skrøbelige og træet risikerer i sidste ende at rådne. En grundig rengøring og derefter en omgang med træbeskyttelse, kan sikre vinduet mange år frem, og er derfor ofte en god investering på længere sigt.

Grundigt forarbejde

Hos Renés malerfirma kender vi betydningen af grundigt udført forarbejde. Vi har mange års erfaring med maling og vedligeholdelse af sommerhuse på Djursland, og vi prioriterer altid et grundigt forarbejde. Vi begynder med en algebehandling hvis der er behov, hvorefter vi laver en omhyggelige afrensning i flere omgange. Herefter skal vinduet grundes, inden vi maler 1-2 gange.

Vi anvender sigma træbeskyttelse, og vi stopper ikke før vi er tilfredse med resultatet.

Kontakt

Hos Renés Malerfirma sørger vi for maling og vedligeholdelse af alverdens vinduer til konkurrencedygtige priser. Vi holder til i det nordlige Djursland, men tager gerne imod opgaver i hele Østjylland, herunder Grenå, Bønnerup, Randers eller Aarhus. Tag kontakt i dag på tlf. 21 44 67 95 og få et uforpligtende tilbud på professionel vinduesmaling.


Vedligeholdspunkter for vinduer:

  A

  B

  C

  D

  ESociale medier

Facebook

Vores detaljer

Renes malerfirma - Cvr: 35419802

Mail: info@renesmalerfirma.dk - Telefon: 21 44 67 95

Adresse: Brunhøjvej 6 - 8585 Glesborg

Bank: Sparekassen Kronjylland - Reg: 9324 Konto: 0008393435