Professionel maling af sommerhuse

Trænger sommerhuset til en kærlig hånd? Hos Renés Malerfirma foretager vi professionelt malerarbejde på sommerhuse i alle materialer. Vi har mange års erfaring med maling og vedligeholdelse af sommerhuse på Djursland, og vi ved hvordan vind og vejr kan slide på husene. Vi fokuserer derfor på at lave et stykke arbejde der ikke bare ser godt ud, men som også giver et langtidsholdbart resultat.

Et resultat der holder i længden

Vi har efterhånden prøvet kræfter med lidt af hvert, og vi har en bred viden om vedligeholdelse af både sten- og træhuse som vi gerne deler ud af. Men uanset hvilken type sommerhus der er tale om, er det afgørende, med et grundigt og solidt forarbejde. Ved maling af stenhuse begynder vi med spartling af revner og huller inden en eventuel algebehandling. Herefter foretages en omhyggelig og tålmodig afrensning, inden huset males i flere omgange. Ved træhuse er det afgørende at vælge de rigtige maleprodukter. Vi anvender sigma træbeskyttelse og finder i fællesskab med dig, en færdigmaling som er hensigtsmæssig i forhold til byggematerialerne.

Tilbud på lidt af hvert

Vi foretager som sagt maling og vedligeholdelse af hele sommerhuse, men vi afgiver også glædeligt tilbud på mindre projekter. Skal loftet, terrassen eller kajakken have en omgang maling er vi naturligvis også parat til det. Vi arbejder primært på Djursland, herunder Grenå og Bønnerup, men vi tager gerne imod opkald fra hele landet. Så tag endelig kontakt på tlf. 21 44 67 95 og få et uforpligtende tilbud på maling af dit sommerhus.


Vedligeholdspunkter for sommerhus:

  A

  B

  C

  D

  ESociale medier

Facebook

Vores detaljer

Renes malerfirma - Cvr: 35419802

Mail: info@renesmalerfirma.dk - Telefon: 21 44 67 95

Adresse: Brunhøjvej 6 - 8585 Glesborg

Bank: Sparekassen Kronjylland - Reg: 9324 Konto: 0008393435