Maling af facade

Trænger facaden til en kærlig hånd? Hos Renés malerfirma foretager vi professionel maling og vedligeholdelse af facader i alle materialer. Vi har mange års erfaring med facademaling og kender betydningen af slid fra vind og vejr. Derfor vægter vi et langtidsholdbart resultat som, naturligvis, skal se godt ud. Vi foretager maling og vedligeholdelse af både sten- og træfacader.

Grundigt forarbejde

Hos Renés malerfirma vægter vi et grundigt forarbejde, da vi ved, at det er af afgørende betydning på længere sigt. Vi laver begynder med udjævning og spartling af huller og revner, hvorefter vi foretager en grundig algebehandling hvis det skulle være nødvendigt. Herefter foretager vi en omhyggelig afrensning inden vi maler og grunder i flere omgange. Tålmodighed og omhyggelighed, er efter vores overbevisning, den eneste måde at sikre et langtidsholdbart resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi holder til i Glesborg på det nordlige Djursland, men vi varetager opgaver i hele Østjylland, eksempelvis Grenå, Bønnerup, Randers eller Århus. Vi leverer et professionelt stykke malerarbejde til konkurrencedygtige priser og afgiver gerne tilbud på alverdens projekter - stort som småt. Tag endelig kontakt til os på tlf. 21 44 67 95 til en snak, og et uforpligtende tilbud, på dit maleprojekt.


Vedligeholdspunkter for facader:

  A

  B

  C

  D

  ESociale medier

Facebook

Vores detaljer

Renes malerfirma - Cvr: 35419802

Mail: info@renesmalerfirma.dk - Telefon: 21 44 67 95

Adresse: Brunhøjvej 6 - 8585 Glesborg

Bank: Sparekassen Kronjylland - Reg: 9324 Konto: 0008393435